Folk är tråkiga och orkar inte skriva

Skrivet den 2011-01-30 @ 21:03:25

Klaga inte på dålig update, var glada att vi har så mycket att göra att vi inte hinner :)
Natten till idag sov alla hos varsin familj i Beit Sahour. Jag(Saga), Lovisa och Charlotte sov hos världens bästa familj och vi fick en egen liten gästlägenhet i familjens hus. Det var en familj med mamma, pappa och tre barn som var där, 19, 17 och 12 år. Vi började med att åka till den äldsta dotterns dansträning. Var jättekul och de dansade superbra. Det var både killar och tjejer mellan 17 och 30 år, och dansen var helt annorlunda mot sånt vi kör i Sverige. Sen åkte en rundtur i Betlehem och hon visade oss alla affärer som var bra, fast vi hann inte kolla de dagen efter. Sen åkte vi till de och åt och satt och prata och vi lärde varann massa kortspel resten av kvällen. Alla var jättesnälla och det kändes skönt att äntligen äta hemlagad mat och va i en riktig familj istället för fast på hotellet. 
That's it! Orkar inte skriva mer men om Love och Charlie tycker det var en lame beskrivning av gårdagen får de göra det bättre själva :)

Idag har vi åkt i en buss och kört igenom hela Betlehem tusen gånger och varit på Jesus födelseplats och massa kyrkor och ätit i en tältrestaurang.

/sagaaaa


Kommentarer

Postat av: Ursula (Charlottes mamma)

Tack Saga! Ligger något i det att ni har mycket att göra :), glad att ni skriver!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback