4 days

Skrivet den 2011-01-19 @ 15:28:50

Hej bloggen!
Nu har vi precis slutat och jag (Charlotte), Nadin, Micaela, Peter och William sitter kvar i skolan. Det är meningen att jag och peter ska jobba med vårt projektarbete men vi bestämde att ett blogginlägg är bättre.

Idag har vi haft en föreläsning om Israels historia. Känns ganska avlägset att vi snart kommer ta del av den på plats. Igår var BILDA här och pratade lite om , vad vi ska ha för kläder, hur deras studiecenter (som vi kommer få vara på) fungerar, hur det kommer vara när vi kommer till flygplatsen och så vidare. Intrycket av flygplatsen verkar lite så där. Säkerhetskontroller där passkontrollanter förhör folk om vad de ska göra i Israel, vilka personer de ska träffa och massa fler jobbiga frågor. Inte direkt välkomnande.

Peter tyckte detta var jätteroligt och startade en vadslagning om vem som kommer komma ut från säkerhetskontrollerna sist.. de flesta bettar på Nadin. 20 kronor för varje röst. Säg till om ni vill vara med!!

Imorgon är sista riktiga skoldagen innan vi åker, det är inte lång tid kvar nu...

/Charlotte


Kommentarer

Postat av: Magnus

Lycka till på er resa. Massor av intressanta människor, fascinerande platser, god mat och spännande möten väntar er!



/Magnus på Bilda

Postat av: Christoffer

Oinas, varför tittar du på dina skor i fotot? Inte bra alls.



Jag skulle nog också satsa på Nadin :)

Postat av: Micaela

Christoffer, det måste vara för att hennes skor är väldigt snygga :)

Postat av: Charlotte

Haha, jag upptäckte väl att de var lite skitiga! Annars är det ju en vanlig "bloggpose" dock var det inte en medveten sådan ;D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback